blog azjofilski 亞洲迷的部落格

Moje zdjęcie
Kunming, Yunnan, China
Blog o Azji. Blog o Chinach. Blog o chińskiej kuchni. Blog o Yunnanie. Blog o Kunmingu. Blog o mnie. Można by tak długo... Przygodę z Azją zaczęłam w 2004 roku. Jakiś czas później wpadłam na to, żeby zacząć zaklinać czas blogiem. Jest tu o ludziach, miejscach, kuchni, muzyce, są ciekawostki językowe i moje przygody. Nie zawsze za to pojawiają się polskie znaki, za co serdecznie przepraszam wszystkich Czytelników.

2011-03-17

kokos 椰子 5

Poczatkowo zajmowalam sie tylko utylizacja odpadow (znaczy sie, kazdy wiorek, ktory znalazl sie w zasiegu mojej reki, zostawal unicestwiony)....

1 komentarz:

  1. A nauczyli Cię rozbijać kokosa? Ja kokosy kocham, więc ostatniego lata nauczyłam się rozbijać takie w średnim wieku. Mleczko kokosowe akurat na gorący dzień, a tutaj kokosy taniutkie są :)

    OdpowiedzUsuń

Proszę, nie anonimowo!
A jeśli nie na temat bądź niekulturalnie, skasuję.