blog azjofilski 亞洲迷的部落格
- 白小颱 Biały Mały Tajfun
- Kunming, Yunnan, China
- Blog o Azji. Blog o Chinach. Blog o chińskiej kuchni. Blog o Yunnanie. Blog o Kunmingu. Blog o mnie. Można by tak długo... Przygodę z Azją zaczęłam w 2004 roku. Jakiś czas później wpadłam na to, żeby zacząć zaklinać czas blogiem. Jest tu o ludziach, miejscach, kuchni, muzyce, są ciekawostki językowe i moje przygody. Nie zawsze za to pojawiają się polskie znaki, za co serdecznie przepraszam wszystkich Czytelników.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Typowe męskie myślenie. :D Cukierki tworzone są w jakiś specjalny sposób?
OdpowiedzUsuńshariankoweleben.wordpress.com
Cukierki mogą być różne - czekoladopodobne, toffi, galaretki - do wyboru, do koloru. Ważne jest "weselne" opakowanie.
Usuń